Peliverkko kokoontuu 28.4. klo 14-16 Helsingin yliopistolla

Peliverkko kokoontuu 28.4. klo 14-16 Helsingin yliopistolla. Teemana on rahapelipolitiikka ja ohjelmassa kaksi esitystä. Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja kokoontumispaikasta pari viikkoa ennen tapaamista

Peliverkko on THL:n sekä Helsingin yliopiston rahapelitutkijoiden koolle kutsuma avoin ja monitieteinen foorumi kaikille pelejä tutkiville. Siellä voi esitellä eri vaiheissa olevia tutkimushankkeita (tulokset, suunnitelmat, alustavat ideat) matalalla kynnyksellä. Pääpaino on keskustelussa. Myös muut pelaamisesta kiinnostuneet toimijat ovat tervetulleita, mutta ajatuksenamme on, että alustukset liittyisivät ennen kaikkea tutkimuksellisiin teemoihin.

Lisätietoja:
Jani Selin
Erikoistutkija, YTT
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
E-mail: jani.selin@thl.fi