Hae osallistumisapurahaa UNLV:n konferenssiin 31.3. mennessä!

Pelitoiminnan tutkimussäätiö jakaa osallistumisapurahoja Las Vegasissa 6.-10. kesäkuuta 2016 pidettävään 16th International Conference on Gambling & Risk Taking -konferenssiin.

Tapahtuman järjestää University of Nevada Las Vegas International Gaming Institute ja paikkana on Mirage-kasinohotelli Las Vegasissa

Korkeintaan 2000 euron suuruisia matka-apurahoja myönnetään rahapelaamisen yhteiskunnallisia tai kulttuurisia ulottuvuuksia käsittelevien tieteellisten kongressiesitelmien, posterien tai paneeliosallistumisen aiheuttamiin kohtuullisiin matka-, majoitus- ja osallistumiskustannuksiin hakemusten perusteella. Päivärahoja tai muita välillisiä kuluja ei makseta.

Apurahalla voidaan korvata myös jo osallistumisesta aiemmin aiheutuneita em. kuluja.

Haussa etusijalla ovat suomalaiset rahapelitutkijat, joiden esitelmä tai posteri on hyväksytty konferenssiin.

Ytimekkäät ja hyvin perustellut vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse 31.3.2016 klo 12 mennessä osoitteeseen info@pelisaatio.fi. Hakemukseen tulee sisällyttää matkasuunnitelma sekä selvitys konferenssiin liittyvästä esitelmästä, posterista tai paneelista.

Lisäksi hakemuksessa tulee eritellä mahdollinen muu matkaa varten saatava ulkopuolinen rahoitus.

Säätiön nettisivuilta löytyvät tarkemmat linjaukset säätiön apurahoituksen periaatteista. Huomaa että myönnetty apuraha velvoittaa matkustajavakuutuksen ottamiseen.